Kostas Papanikolau: Nijesam bitan ja, već ekipa

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau sumirao je utiske poslije ubjedljive pobjede nad Barselonom u četvrtom meču plej-of serije.

Barselona je počišćena u Pireju, a kapiten Olimpijakosa dao je tri vezane trojke u trećem kvartalu, što je bilo i presudno. On je propustio prethodna dva meča, ali se vratio i istakao šta je bilo bitno u ovoj pobjedi.

”Želim da čestitam cijelom timu na strasti koju su prikazali i volji da ne izgube ovu utakmicu. Navijačima isto i njihovu podršku koju su nam dali. To nam je potrebno u ovoj utakmici. Nijesam ja važan, već tim. Imamo još jednu šansu da se plasiramo na Fajnal For, igramo u njihovoj dvorani, to nam je teret, ali igraćemo našu igru i vidjećemo šta će biti na kraju.” rekao je Kostas Papanikolau.

Otkrio je i šta mu je bila najveća motivacija pred ovaj duel.

”Mislim da je to kombinacija mene samog koji želim da ostavim sve i navijača koji su me gurali. Kada su uzvikivali moje ime, ja sam želio da im uzvratim. Želim i da dam neki svoj pečat kako bi pobjedili. Jako sam srećan zbog pobjede.” zaključio je Papanikolau.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.