Marko Barać: Mega će uvjek biti mlada

Trener Mege Marko Barać govorio je poslije poraza od Crvene zvezde Meridianbet-a u prvom meču plej-of serije ABA lige.

Crveno-bijeli poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji protiv Mege ubjedljivom pobjedom od 30 razlike – bilo je 103:73. Pred kraj duela prvotimac Mege Stefan Miljenović doživio je, čini se, težu povredu.

”Uvjek je teško dati prve informacije, teško je medicinskom timu, a ja ne bih zaista u to ulazio. Kada se to desilo, ovako jedan težak događaj, još jedan u nizu malera koji nas prate u posljednje vrijeme. Što se tiče utakmice, čestitao bih Zvezdi, bili su bolji što i rezutlat pokazuje.”

”Ovo je za moje igrače novo iskustvo, plej-of košarka, čvrstina koju nijesmo uspjeli da izdržimo. Iz toga su stigli problemi, pokušavali da uhvatimo priključak što nijesmo uspjeli. Malo je utakmica gdje nijesmo izgledali dobro ove sezone. Normalno je da se to desi, trudićemo se da budemo bolji i da drugi meč dočekamo spremniji.” rekao je Marko Barać.

Ovo je ubjedljivo najmlađa ekipa u ABA ligi.

”Ono što mene raduje jeste da se neke negativne činjenice i stvari nijesu pokazivale. Mi smo imali konstantu tokom sezone, držali formu na zadovoljavajućem nivou i time mogu da budem zadovoljan. Ovo je prva utakmica ove sezone gdje se zaista vidjelo da nemamo puno plej-of utakmica iza sebe, pred ovakvom publikom i punim Pionirom, koji znamo šta sve nosi.”

”Ovo je jedna škola koju nijesmo uspjeli, ali ovakve greške koje smo pravili, sigurno nećemo opet. Pravićemo neke druge, ali sve je to normalno. Mega će uvjek biti mlada i trudiću se da uvek igramo nešto što mi zovemo “Mega košarka” i nadam se da ćemo uspjeti.” jasan je bio Marko Barać.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.