MARTIN O IVANOVIĆU: Bez obzira na to sa kim igramo on će ostati isti

Američki centar Hasan Martin nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća govorio je o treneru ekipe Crvene zvezde Meridianbet Dušku Ivanoviću.

„Ima jedna stvar o njemu – on će govoriti iste stvari bez obzira na to sa kim igramo, bez obzira na okolnosti, ostaće isti“, rekao je Martin, a zatim nastavio o saigraču Fakundu Kampacu, koji zbog već poznate situacije ne može da nastupa za Zvezdu u Evroligi:

„Osjećaj je kao da nam se već priključio i u Evroligi. Svakog dana trenira sa nama, igra ABA ligu. Kada nam se priključi i u Evroligi, biće to šou. Jedva čekam“.

Martin nije igrao skoro dva mjeseca, a prije završnice Kupa u Nišu igrao je samo u Zadru, gdje je Crvena zvezda Meridianbet slavila u ABA ligi.

„Mislim da se polako vraćam u ritam. Moram da uđem u formu, moram da budem sigurniji tokom igre. Utakmice poput ovih na Kupu će me vratiti u pravi ritam. Sve u svemu, osjećam se dobro, koljeno mi je zdravo, kao što sam rekao, još malo da se vratim u formu i dobro sam“, objasnio je Martin.

Crvena zvezda Meridianbet je u subotu uveče stigla do ukupno 12. trofeja nacionalnog kupa, a u finalu je savladala ekipu Mege.