Milan Gurović učestvovao u tuči mlađih kategorija (VIDEO)

Legendarni košarkaš Milan Gurović našao se u centru pažnje u trenutku tuče košarkaša mlađih kategorija Real Beograd i Mega Vizura.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde se bez majice pojavio u tunelu.

Krenuo je da razdvaja igrače dva tima, da bi nakon toga došao u situaciju da brani sina.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Milan Gurović je nakon ovog dešavanja svoj komentar dao za srpski list “Republika”.

“Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo… Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja, iznervirao sam se, pocijepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u posljednje vrijeme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica”, rekao je Gurović za “Republiku” i nastavio:

“Posle toga vidim da se djeca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dolje da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovjek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam da reagujem!

Razdvojio sam Vukmana od toga čovjeka i satjerao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo. Neću reći ko je čovjek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno”, zaključio je Gurović.

Pročitajte i ovo: Kazujoši Mijura – Kralj Kazu i eliksir mladosti