Milvoki šampionski protiv Netsa: Janis 32 poena i 14 skokova (VIDEO)

Milvoki Baksi su na otvaranju NBA lige savladali glavne konkurente na Istoku, Bruklin Netse sa 127:124.

Fenomenalan je bio Janis Adetokumbo koji je susret završio sa 32 poena, 14 skokova i sedam asistencija, i tako najavio NBA ligi da bi mogao da bude ozbiljan kandidat za MVP-a sezoine.

Njega su pratili Kris Midlton i Pet Kanington koji su dodali po 20 poena.

Kod Netsa najbolji je bio Kevin Durent sa 32 poena i 11 skokova, pojačanje iz Sparsa Pati Mils ubacio je 21 (7/7 za tri poena), dok je postigao 20, uz po osam skokova i asistencija.

Milvoki je dominirao čitavim tokom susreta protiv sastava koji bi, po prognozama, i ove sezone trebalo da im bude biti najveći konkurent u Istočnoj konferenciji.

4 Komentara

    Milvoki na play off nivou. Odlična tečna igra i lijepa za oko. Netsi bez ideje i sistema. Djeluju neuigrano i zastarjelo. Prva je urakmica a i imali su problema sa Irvingom …. ipak slabo i mlitavo s obzirom na imena.

    I oni misle da bez Irvinga mogu nesto napraviti? Realno bi bilo neki trejd napraviti,a sad sa kim i za koga to je već pitanje …

    Janis na MVP nivou …a sad je tu i iskustvo. Bez povrede i sa ovakvom željom – može i da odbrani titulu . Milvoki sve ljepše i tečnije igra. Još više “hemije” u timu i svako zna koji je njegov zadatak….INPRESIVAN POČETAK.

    Janis je bio nevjerovatan.. tesko da mu iko ista moze s obzirom na njegovu gradju.. raspon ruku 2 metra 🤣🤣

Komentarisanje nije dozvoljeno.