NEMANJA NEDOVIĆ: Sigurno najbolja atmosfera do sada

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović govorio je nakon pobjede nad Partizanom u 19. kolu Evrolige.

Srpski bek bio je zadovoljan trijumfom njegove ekipe, a istakao je i pametnu igru i dobar ulazak u utakmicu kao ključeve trijumfa.

”Jako bitna pobjeda na planu samopouzdanja. Ušli smo u utakmicu kako treba i stekli osjetnu prednost, koju smo održavali do kraja. Igrali smo jako pametno, koristili pametno faulove, tako da sasvim zaslužena pobjeda.” rekao je Nedović na početku.

Osvrnuo se i na sjajnu timsku igru.

”Timski smo igrali sjajno, ne bih nikoga posebno izdvojio osim Gilespija koji je odigrao svoj najbolji meč u Evroligi. Pomogao nam je puno u odbrani i napadu, tako da mislim da su svi odradili ono što je bilo do njih i jako smo srećni što smo uspjeli da pobjedimo pred ovakvim navijačima, pred ovakvom atmosferom. Ja nijesam doživeo ovako nešto. Bilo je sjajno i srećan sam zbog svih koji su bili u hali.” istakao je bek crveno-bijelih.

Takođe, govorio je i o sjajnoj odbrani niskog posta.

”Veliki smo i pametno čitamo, izbjegavamo mismeč kad god je moguće. Sa preuzimanjem i tripl svičom. Odlično smo odradili taj posao u defanzivi. Oni su u par navrata pronalazili rješenja, ali u većem dijelu meča to je izgledalo odlično.” zaključio je Nemanja Nedović.