Nemanja Todorović: Očekuje nas jedna teška utakmica u Hrvatskoj

Krilni centar Nemanja Todorović govorio je o narednoj utakmici u Zadru, ali i o pobjedama protiv Mornara (85:90) i Mega Basketom (80:68).

“Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom. Mada, moram priznati da je skor mogao biti i 3:1, jer smo imali lijepu priliku da slavimo u Laktašima protiv Igokee. Bilo kako bilo, ne možemo da budemo nezadovoljni” , rekao je Nemanja.

“Veoma važne pobjede su iza nas, naročito protiv Mege, jer smo je ostvarili pred svojim navijačima. Odlično smo odigrali meč u nedelju. Kontrolisali smo čitavu utakmicu, što je na kraju i pokazao konačan rezultat” , dodao je krilni centar Borca.

U ih ipak kako kaže očekuje teška utakmica.

“Tek što je okončana utakmica sa Mega Basketom, odmah smo je arhivirali, jer smo željeli da se usredsredimo na narednog protivnika, ekipu Zadra. Nema sumnje, očekuje nas jedna teška utakmica u Hrvatskoj. To naročito dolazi do izražaja ako se ima u vidu da je Zadar loše započeo sezonu. Sigurno je da će tražiti prvu pobjedu upravo protiv nas, i to pred svojim navijačima“ , rekao je Todorović i dodao:

Mi ćemo biti maksimalno koncentrisani na narednom duelu, jer želimo da dođemo do još jedne, ukupno treće pobjede. To će nam dodatno poboljšati stanje na tabeli, a moći ćemo mirne glave da dočekamo Partizan u 6. kolu“ , završio je on.

Zadar dočekuje Borac u petak od 20:00 časova.

2 Komentara

    Svaka utakmica nosi neku tezinu pa mozda se i oni spremaju za nesto iznenadjujuce. Nadam se da toga nece biti.

    Tipujem na pobjedu Borca. Sjajna ekipa , krenuli su odlicno i vjerujem da ce tako i nastaviti..

Komentarisanje nije dozvoljeno.