OBRADOVIĆ PRED CRVENU ZVEZDU MERIDIANBET: Na korak od titule, veliko poštovanje prema protivniku

Partizan će sjutra imati priliku da dođe do titulu šampiona ABA lige ukoliko savlada Crvenu zvezdu Meridianbet, a trener crno-bijelih Željko Obradović pred ovu utakmicu ističe da će njegova ekipa pokušati da odigra najbolju moguću utakmicu sjutra.

Nakon dvije pobjede Partizana u “Štark areni” finalna serija ABA lige je premještena u halu “Aleksandar Nikolić” gdje će domaćin biti ekipa Crvene zvezde Meridianbet.

“Znamo kako je igrati u Pioniru. Crvena zvezda Meridianbet će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu atmosferu i moramo da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu”, rekao je Obradović.

Partizan vodi rezultatom 2:0 i na korak je od titule šampiona ABA lige, a taj jedan korak “koliko je blizu toliko je i daleko” smatra trener crno-bijelih.

“Znamo da nas dijeli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda”, istakao je Obradović.

Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” na programu je sjutra od 20 sati i 30 minuta.

Pročitajte i ovo: