Obradović: Jasno je zašto smo izbubili prethodne dvije utakmice

Košarkaši Partizana u nedelju igraju treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige i to kao domaćini Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Crno-bijele samo pobjeda ostavlja u igri, a Partizan je uoči meča izdao i saopštenje.

„Nakon sastanka svih bezbjednosnih službi, usvojeni su protokoli za narednu utakmicu i kompletan plan organizacije sigurnosti svih aktera meča. Na ulazima u dvoranu, biće pojačane provjere, stoga Klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi, ranije dođu u Beogradsku arenu“, stoji u istom.

Očekivanja od meča iznio je i šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

„Treća utakmica… Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dvije utakmice, nije velika filozofija , mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cijele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi“, istakao je Obradović.

Poruku je poslao i Džejms Naneli:

„Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobjedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobjednika odluči na terenu“, istakao je Naneli.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.