Sferopulos uoči Mege: Igramo protiv talentovane ekipe koja je puna energije

Svi igrači, osim Adama Hange, biće spremni za start polufinalne serije ABA lige, rekao je trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos.

“Crveno-bijeli” će ugostiti Megu u petak od 19 sati u prvom meču polufinalne serije.

“Prije svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cijele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija”, rekao je Sferopulos.

Mega je ove sezone jednom uspjela da savlada Crvenu zvezdu.

“Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dijela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak”, dodao je Grk.

Zdravstvena situacija u redovima Zvezde je dobra.

“Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje”, zaključio je Sferopulos.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.