Vladan Radović: "Vojvodina će sigurno proći u drugu fazu takmičenja "

Košarkašice Bemaxa sjutra u okviru 7. kola WABA lige ugostiće ekipu Vojvodine, a trener domaće ekipe Vladan Radović vjeruje da će njegov tim moći da se pokaže u najboljem svijetlu.

“Vojvodina će sigurno proći u drugu fazu takmičenja i samim tim ova utakmica ima poseban značaj i zbog bodova koji se prenose. Imamo želju da dođemo zbog toga do pobjede, ali i ujedno da nastavimo sjajnu seriju rezultata na domaćem terenu, koja traje jako dugo. Bili smo u sjajnom ritmu prije pauze zbog reprezentacije, tokom koje je 10 igračica imalo obaveze prema nacionalnom timu i to nas je sigurno malo poremetilo i izbacilo iz ritma u kojem smo bili, ali nadam se da ćemo protiv Vojvodine izgledati dobro”, rekao je Radović i nastavio:

“Vojvodina ove sezone ima jako iskusni ekipu, posebno na pozicijama 4 i 5, gdje dominira Amerikanka Sama Lomis, koja je odličan igrač i sjajnim šutem, ali nadam se da ćemo zadržati intezitet koji smo imali i po kojem postajemo prepoznatljivi. Najbitnije mi je da smo svaki meč doveli do situacije da uvijek sve zavisi od naše koncentracije i izuzetno sam zadovoljan dosadašnjim tokom sezone”

2 Komentara

    Zadatak nimalo lak ali vjerujem da ce nasa ekipa uspjeti da ostvari povoljne rezultate

    Mislim da ce to biti interesantan mec.

Komentarisanje nije dozvoljeno.