ZAGORAC: Pokazali smo koliko dobro možemo da igramo

Košarkaši Partizana su uspješno startovali u novoj sezoni Evrokupa, pobjedom nad njemačkim Hamburgom u gostima, rezultatom 106:97. a svoje utiske je sumirao kapiten Partizana Rade Zagorac.

”Izgledalo je veoma dobro. Ekipu koja je izuzetno agresivna, kako napadački, tako i defanzivno, dvadesetak minuta smo držali na 20, 25 razlike. Pokazali smo koji su dometi i neki krajnji potencijal ekipe, ali i zbog čega je to u ovom trenutku samo potencijal, a ne neka realnost” – rekao je on.

igra sve bolje, a kapiten djeluje sigurno i samouvjereno.

„To je bio neki prioritet, u razgovoru sa trenerom na početku, da se nađe neki standard ispod kojeg ne bi trebalo da se ide. Drago mi je što to izgleda puno bolje nego prethodne sezone, koja je bila veoma teška za sve, pa i za mene. U principu, to je nešto što Obradović zahtjeva od svih igrača, da se doprinosi na više načina, ne samo na jedan.”

Imao je komentar i na kriterijume suđenja:

”Moj subjektivni osjećaj nije bio toliko dramatičan u odnosu na komentare ljudi iz mog okruženja koji su mi odmah poslije meča rekli da je suđenje bilo dosta loše. Ja nisam bio fokusiran na to, već zašto mi nismo znali da zaključamo utakmicu kako treba. Morali smo bolje da odgovorimo na to, jer je to nešto što nas čeka protiv najjačih protivnika”, izjavio je Zagorac.

U sledećem kolu Partizan dočekuje Turk Telekom.

”Znali smo da je jaka grupa i da će dosta ekipa stremiti ka što boljem plasmanu. Huventud i Turk Telekom spadaju u kvalitetnije ekipe u grupi i nisam iznenađen njihovim pobjedama”, zaključio je Zagorac.

3 Komentara

    Vidi se rad i red od strane Obradovica! Samo najbolje rezultate imaju a i svaki igrac je dosta bolji nego sto je bio!

    Odlicne prognoze za Partizan. Ekipa je krenula jako i vjerujem da ce i buduci rezultati biti nalik ovom i sa tezim protivnicima

    Svaka im čast nema nego su stvarno vrhunski odigrali, gledaćemo još dosta ovako dobre igre od njih samo naprijed

Komentarisanje nije dozvoljeno.