Zvezda izdala saopštenje-Radonjić ima rok tri dana

Dejan Radonjić i Zvezda su veoma uspješno sarađivali u poslijednjih godinu dana, koliko je upravo prošlo od povratka crnogorskog stručnjaka na klupi crveno-bijelih.

I pored svega što su zajedno prošli, Radonjić je sa puno uspjeha vodio Zvezdu. Naime, poslijednjih dana, dosta se priča o njegovom odlasku iz Crvene zvezde. Ali da nije riječ samo o glasinama, potvrđeno i sa . Uprava srpskog i regionalnog prvaka dala je Radonjiću rok od tri dana da se izjasni da li će karijeru nastaviti na klupi beogradskog kluba ili će se oprobati na nekoj drugoj.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u cijelini:

“KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i ‘bombastičnih’ i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje.

Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje.

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine.

KK Crvena zvezda mts kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavestiti javnost”, stoji u saopštenju Zvezde.