"Samo pobjeda u mislima, nemamo prava na kiks"

Fudbalere Budućnosti interesuje samo pobjeda u sjutršanjoj utakmici protiv Arsenala.

“Plavi” će šampionsku trku sa Dečićem nastaviti gostovanjem u Tivtu, u 33. kolu Meridianbet 1. CFL.

“Kada igrate za klub kakav je Budućnost, sve osim pobjede je neuspjeh. Naša obaveza je da uđemo u utakmicu sa stavom i željom za trijumfom. Taj odnos mora da bude vidljiv, vjerujem da ćemo da ga imamo, ali nikada unaprijed ne možemo da znamo šta može da donese utakmica. Zato moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni na sve kako bismo došli do tri boda”, kazao je Ivan Bojović, mladi napadač Budućnosti.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Dva rivala već su četiri puta ove sezone odmjerila snage (prvenstvo, prijateljska), tako da nema nepoznanica između ekipa.

“Nema nepoznanica između nas, sastajemo se već peti put, znamo da je Arsenal dobra ekipa koja nema imperativ rezultata, ali koja će imati ogroman motiv protiv Budućnosti, kao što to ima svaki tim u državi. Jednostavno, Budućnost kao najveći klub je dovoljan motiv da daš sve od sebe. To treba da probudi dodatni motiv kod nas, pored želje za pobjedom. Vjerujem da ćemo biti pravi, moramo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Pobjeda nam jedino “igra”, sve ostalo bi bio, kao što sam rekao, neuspjeh za nas”. istakao je Bojović.

Sjutrašnji duel u Tivtu igra se od 17 sati.

Standings provided by Sofascore