Vučetić nakon trke na Trojici: Sekunde su presudile!

Brdska trka na Trojici uvijek donosi mnogo uzbuđenja, a Goran Vučetić bio je treći u svojoj klasi, 2000N.

Vrijeme u Kotoru kao i svake godine uticalo je na performanse mnogih vozača, kišica u subotu mnogima je pokvarila planove, ali uzbuđenja za gledaoce nije nedostajalo.

“Trke su bile uzbudljive. Juče nismo znali da li da koristimo gume za kišu ili za suvo, a odabrali smo loše i završio sam na trećoj poziciji. Kada sam na treningu odabrao dobre gume bio sam drugi, a danas sam napravio peh i prebrzo ušao u jednu krivinu, sklizao do same ivice puta i samim tim izgubio sekunde i završio treći u svojoj klasi, a u generalnom plasmanu 43. od 120 učesnika”, rekao je Vučetić za Meridian Sport.

Upravo nezgodno vrijeme, ali i sama konfiguracija staze, uslovili su mnogo izlijetanja tokom oba dana, ali Goran potvrđuje da je to sastavni dio ovog sporta.

“Bilo je dosta nezgoda i udesa, ali je to sastavni dio ovog sporta i donekle svi to očekujemo. Svjesno ulazimo u rizik da možemo da oštetimo automobil, ali mi smo adrenalinski zavisnici i to nam je u drugom planu.”

Vučetić

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Klasa u kojoj se Vučetić takmiči, 2000N, uvijek okuplja najbolje crnogorske vozače.

“Konkurencija u mojoj klasi je uvijek mnogo dobra. Svi vozači voze dobre automobile i uvijek je do samog finiša neizvjesno ko će biti na kojoj poziciji. Nikoga se ne plašim od njih, iako su svi ozbiljni trkači, nisu nepobjedivi, kao što nisam ni ja, ali među nama odlučuju samo sekunde”, poručio je Vučetić.

Nakon trke u Kotoru, Vučetića čeka još mnogo posla u crnogorskom šampionatu.

“Plan je da odvezem sve trke ove sezone u Crnoj Gori, ali i da se oprobam u regionu, tačnije Hrvatskoj i Srbiji. Želim da se malo više probijem ove sezone, planovi su veliki, ali se zahvaljujem mom generalnom sponzoru, Meridianbetu, koji je sa mnom od ove trke, pa se nadam dugoj i uspješnoj saradnji u budućnosti”, rekao je zadovoljno Goran i dodao:

“Moram da se zahvalim i mom klubu, AMSK “Podi”, ljudima koji su sa mnom na trkama i publici koja je došla u ogromnom broju da nas podrži. Meni je ovo domaća trka i stvarno ima posebnu čar”, rekao je Goran Vučetić za Meridian Sport.

Postavi odgovor