SVJETSKO PRVENSTVO U FUKUOKI: Gargović sedmi u trci na 200 metara kraul

Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu vodenih sportova u Fukuoki osim vaterpolista predstavljaju i dva takmičara u plivanju Ado Gargović i Jovana Kuljača.

Danas je na nastupu u Fukuoki Ado Gargović osvojio sedmo mjesto u kvalifikacionoj trci na 200 metara kraul na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki.

Gargović je dionicu isplivao u vremenu 1:57,81 i tako došao do najboljeg ličnog rezultata kada je trka na 200 metara u pitanju, a u ukupnom plasmanu zauzeo je 60. mjesto od 72 plivača koja nastupaju u ovoj disciplini.

“Najbolja Adova trka ove sezone na 200 kraul. Nedostajalo je malo snage u posljednjih 20 metara da bude onako kako smo oboje priželjkivali”, kazala je selektorka Danijela Franeta.

Naredni nastup crnogorskog plivača čeka za dva dana kada će u discipli od 100 metara kraul pokušati da postigne što bolji rezultat.

Drugi crnogorski predstavnik u Fukuoki je i plivačica Jovana Kuljača, a njen nastup očekujemo u četvrtak kada će plivati disciplinu 100 metara kraul, dok je dva dana kasnije čeka takmičena na 50 metara kraul.

Pročitajte i ovo:

4 Komentara

    I nije neki rezultat ako cemo pravo

    Fino. Moglo je i bolje..

    Nije lose, bice bolje drugi put…

    Samo tako da nastavi pa jednog dana možda bude i prvo mjesto

Komentarisanje nije dozvoljeno.