Ekskluzivno Nikoleta Perović samo za Meridiansport: Znače mi sva priznanja, a pogotovo ona u svojoj zemlji!

Crnogorska, Nikoleta Perović, sa mnogo uspjeha nastupa u dalekoj Indoneziji.

Rođena Baranka nedavno je sa svojim Bandungom osvojila titulu prvaka u tamošnjem šampionatu, što je bio lijep povod za razgovor sa korektorkom reprezentacije Crne Gore.

 • Kako si zadovoljna sezonom iza sebe? Osvojila si titulu sa svojom ekipom, a u finalu si sa 19 poena bila najzaslužnija za pobjedu.

Zadovoljna sam sezonom koja je bila čudna i neplanirana, da se tako izrazim. U Turskoj sam počela, a završila sezonu u Indoneziji. U turskom Prvenstvu je sve bilo idealno dok se nijesam povrijedila, poslije su se izgubili bodovi i plan za final 4 je bio nemoguć, zbog toga sam se i vratila u Indoneziju.

 • Ovo ti je drugi mandat u dalekoj Indoneziji. Iz kojeg razloga si došla na ideju da se vratis u klub gdje si igrala prije dvije sezone?

Vratila sam se jer obožavam Indoneziju i BJB. Prije dvije godine nijesam mogla da zavrsim sezonu zbog pandemije, ali srećom ove smo uspjeli na naljepši način.

https://www.instagram.com/p/Cbmq9YWrMTR/
 • U najboljim igračkim si godinama, a već do sada si promijenila veliki broj klubova. Koji dio bogate karijere ti je posebno ostao u sjećanju?

Svaka sezona i klub je novo iskustvo. Srećom nigdje nijesam imala problema. Nosim iz svake države lijepe uspomene.

 • Krajem prošle godine, od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore, izabrana si za najbolju odbojkašicu u inostranstvu. Koliko ti znače priznanja dobijena u svojoj zemlji?

Priznanje za najbolju odbojkašicu u inostranstvu me je prijatno iznenadilo. Znače mi sva priznanja, a pogotovo ona u svojoj zemlji!

 • Ženska odbojkaška reprezentacija je jedna od rijetkih koja nije izborila plasman ni na jedno veliko takmičenje. Šta mislis da je neophodno da bi se to promijenilo?

Da, nažalost nijesmo uspjele da se kvalifikujemo. Mi imamo kvalitet, došlo je do smjene generacije, sada ima dosta mladih djevojaka potrebno je neko vrijeme da se sve kockice poklope i sigurna sam da ćemo biti dio “elite”.

https://www.instagram.com/p/COsaQryrB07/
 • Kakve planove imaš za nastavak karijere? Da li ćeš ponovo promijeniti sredinu?

Trenutno nemam planova, sezona se završila prije nedelju dana, sad je vrijeme za mali odmor pa ću poslije toga vidjeti sa mojim menadžerom da li ce doći do promjena.

4 Komentara

  Naravno da znace… Jedna od najboljih odbojkasica… Samo tako neka nastavi….

  Odličan intervju Nikoleta je djevojka koja ima dosta dobrog talenta

  Svaka joj čast samo neka nastavi ovim tempom

  Svaka njoj cast sto je uopste dogurala do tamo.. a i na odlicnim rezultatima. Cinjenica je da je tek pocela.

Komentarisanje nije dozvoljeno.