Odbojkašice sa Farskim Ostrvima na startu Srebrne lige

Odbojkašice Crne Gore, nakon dvonedjeljnih priprema, u petak utakmicom protiv selekcije Farskih Ostrva otvaraju CEV Srebrnu ligu 2024.

Izabranicama selektora Milorada Krunića Farska Ostrva su dobro poznat protivnik, protiv kojeg je naš tim slavio dva puta maksimalnim rezultatom prošle godine – selektor Krunić se nada da će tako biti i ovoga puta.

Vjeruje u svoj tim i iskusna korektorka Danijela Džaković, preuzima ulogu favorita i nada se pozitivnom ishodu u petak i u drugom meču u nedjelju.

Nakon utakmice u petak, tim Crne Gore će odmoriti u subotu, kada se sastaju Gruzija i Farska Ostrva od 18h, a dan kasnije u nedjelju u istom terminu naše odbojkašice će zaključiti prvi turnir protiv Gruzije.

Nakon prvog turnira, 24. maja seniorke putuju za Portugal gdje ih očekuju utakmice protiv domaćina i selekcije Islanda 25. i 26. maja.

odbojkasice

Treći turnir prvobitno je bio planiran od 31. maja do 2. juna u Bosni i Hercegovini, međutim nakon što je selekcija domaćina otkazala učešće u CEV Srebrnoj ligi, sve utakmice sa njom računaće se službenim rezultatom u korist protivnika.

Četvrtog vikenda naše odbojkašice biće slobodne, kao i Portugal, Mađarska, Letonija, Gruzija, Island i Luksemburg.

Dvije najbolje reprezentacije nakon četiri odigrana turnira igraće dvomeč finala, 13, odnosno 16. juna.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE

Na portalu Meridiansport čitajte i o želji Juventusa da na klupu sjedne Tijago Mota.