Šruder neće nastupati na Olimpijadi

Nakon neigranja na kvalifikacijama za Olimpijadu, Denis Šruder neće biti na spisku reprezentacije Njemačke na Igrama, objavio je savez te zemlje.

Denis Šruder neće igrati za Njemačku na Olimpijskim Igrama u Tokiju. Razlog leži u tome što je potrebam enorman iznos za osiguranje koji ne možemo pokriti pa tako plejmejker ne može nastupiti za reprezentaciju, kao što je bio slučaj i u kvalifikacijama u Hrvatskoj.” – stoji u saopštenju Saveza.

“Veoma bih volio da mogu biti u Tokiju. To su Olimpijske Igre, to je najveća čast za jednog sportistu i uvijek sam maštao da budem na Igrama. Veoma sam razočaran što ne mogu igrati i boriti se sa ekipom na ovako važnom turniru. Ali sam veoma srećan za svih 12 igrača koji odlaze u Tokijo” – rekao je Denis.

Denis iako nije mogao da bude dio ekipe na terenu, putovao je za Split i pružao podršku svojim saigračima sa tribina na kvalifikacijama.

4 Komentara

    Šteta jer bi se njegov doprinos osjetio i bio od velikog značaja za njegovu ekipu, ali eto viša sila

    I nisu mnogo na gubitku ,trojku nije u stanju da pogodi …

    Ova Olimpijada ,pisi propalo.. pola jakih i dobrih igraca necemo imati prilike da gledamo,posebno kada je tenis u pitanju pa onda i kosarka …

    Kako bizaran razlog! Nada se necemu a onda mu budu ruke vezane i ne moze da pomogne.

Komentarisanje nije dozvoljeno.