Uroš Čučković pred početak Olimpijade!

Uroš Čučković, profesionalni vaterpolista i reprezentativac Crne Gore oglasio se za medije pred početak Olimpijade.

“Ovo je moja druga olipijada, baš sam presrećan što sam dio ove ekipe. Stvarno je veliko iskustvo, prošlo je pet godina od poslednje. Mislim da sam sada zreliji i spremniji za ove duele koji nas čekaju, i da imam više iskustva. Na prvoj olimpijadi sam bio onako neiskusan i željan dokazivanja pa možda i nisam na pravi način doživio atmosferu.” Rekao je Čučković.

“Ovaj put zaista uživam svakog trenutka što smo došli do ovdje. Mislim da je ekipa spremna kako fizički tako i psihički, i da smo na pravom nivou, defiinitvno ne može se to znati do samog početka i svaka utakmica nosi nešto za sebe. Prvi rival je Australija.”

“Znamo da smo u prošlosti imali dosta problema sa njima, oni su iskusna ekipa sa dosta dobrih pojedinaca koji igraju brz, i fizički dosta jak vaterpolo. Tako da mislim da u tom duelu sigurno neće ići lako ali tu smo da se plasiramo dalje. Ta utakmica sa njima i sa Kazakhstanom će odlučivati da li idemo dalje. Ostale ekipe: Španija, Hrvatska, Srbija, oni su svojim rezultatima rekli sve ali mi smo u prošlosti pokazali da možemo da igramo sa njima, tako da se nadam da ćemo u tim utakmicama biti blizu do samog kraja, pa onda na kraju nadam se i neka pobjeda.” zaljučio je Čučković.