Radulović: Vjerujem da je ovo san svih nas koji se bavimo odbojkom u Crnoj Gori

Mlađa seniorska reprezentacija Crne Gore se plasirala na Evropsko prvenstvo, a selektor Balša Radulović nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

“Vjerujem da je ovo san svih nas koji se bavimo odbojkom u Crnoj Gori, da predstavljamo svoju zemlju na najvećoj smotri, a teško da u ovom trenutku može biti veća od najboljih osam u Evropi”, kazao je Radulović.

On je dodao i da je plasman mlađe seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo plod je dugogodišnjeg kvalitetnog rada u svim muškim klubovima.

On je predvodio mušku mlađu seniorsku reprezentaciju Crne Gore do drugog mjesta na kvalifikacionom turniru u Albaniji i plasmana među osam najboljih selekcija Evrope za odbojkaše do 22 godine.

Smatra da biti u društvu odbojkaških velesila kao što su Poljska, Italija, , Turska, Srbija rezultat je za ponos.

“Primarni cilj je ostvaren, napravljen je istorijski rezultat. Ovo je idealna prilika za sve momke da stiču iskustvo koje će nam pomoći da jednog dana i u seniorskoj konkurenciji ostvarimo ovakve rezultate. Po prirodi sam optimista, vjerujem u sebe, svoj rad, svoje saradnike i igrače, a trudim se da takav način razmišljanja prenesem na sve njih”, rekao je Radulović.

3 Komentara

    Mnogo smo napredovali ove godine , u svakom sportu

    Svaka im cast. Zelim im svu srecu na prvenstvu!

    Vidjecemo koliko ce pruziti, mada s obzirom na mladost siguran sam da ce dati sve od sebe.

Komentarisanje nije dozvoljeno.