"Pobjeda je cilj ali nedjelja je presudna"

Lijevi bek Crne Gore Vasilije Kaluđerović iznio je svoja očekivanja pred sjutrašnji meč protiv Italije.

Italija je u pretkvalifikacijama u dva mela savladala Belgiju ali će za plasman na Svjetsko prvenstvo naša reprezentacija biti veliki favorit.

“Čeka nas borbena ekipa koja u svakoj utakmici daje svoj maksimum – takvi smo i mi. Igrači koji su ranije igrali za Crnu Goru sa tom borbenošću su pobjeđivali velike ekipe, tako da Italiju ne smijemo da potcijenimo”, upozorio je Kaluđerović.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Opominje Cetinjanin da ne smije doći do opuštanja i da će se sjutra tražiti pobjeda koja bi najavila nedjeljni duel.

“Moramo da budemo fokusirani i oprezni, da damo sve od sebe, kako bismo poslije utakmice mogli da odmorimo i da se pripremimo za drugi meč koji je jednako bitan”, rekao je Kaluđerović i dodao:

“Mislim da će se u ovoj utakmici njihova igra otvoriti i da će nam biti jasnije sa kakvim protivnikom imamo posla, ali svakako da ništa neće biti riješeno i ako ih pobijedimo u gostima – pobjeda je svakako cilj, ali nedjelja je presudna. Idemo korak po korak”.

Crna Gora će tražiti plasman na treće Svjetsko prvenstvo.

“Svi smo u nekom iščekivanju, mislim da smo sazreli da ne pravimo greške koje smo pravili ranije – postali smo tim. Ovo je novi sastav, podmlađen, sa starijim momcima koji nam daju smjenice i pomažu”, zaključio je Kaluđerović.

Pročitajte i ovo: Poznat prvi finalista Lige konferencije – Fiorentina ima priliku za popravni