LAVICE NA OKUPU: Imaće moćnog sparing partnera

“Lavice” se okupljaju u ponedjeljak, drugi put nakon novembra i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori

Za razliku od februarskog okupljanja, ovog puta ih u okviru EHF sedmice očekuju kontrolni mečevi i to protiv Norveške, protiv koje će igrati u gostima u četvrtak i subotu. Uoči okršaja protiv šampionki Evrope i svijeta, selektorka Bojana Popović suočila se sa brojnim problemima, jer zbog povreda neće moći da računa na golmanke Martu Batinović i Anastasiju Babović, te Milenu Raičević, Đurđinu Jauković, Ildu Kepić, Natašu Ćorović i Dijanu Mugošu.

Ovu akciju će zbog mononukleoze propustiti i Đurđina Malović. U nacionalni tim se vraća igračica mađarskog Đera Jelena Despotović, koja se nedavno vratila na teren nakon porođaja. Biće to nova prilika da se selektorka Popović uvjeri u trenutnu formu rukometašica i nastavi sa uigravanjem tima za Svjetsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 17. decembra biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

“LAVICE” – SPISAK

Golmanke: Marina Rajčić, Andrea Škerović. Krila: Ivona Pavićević, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Dijana Ujkić, Anastasija Marsenić. Pivoti: Tatjana Brnović, Ema Alivodić, Ivana Godeč, Nikolina Vukčević. Bekovi: Jelena Despotović, Tanja Ašanin, Matea Pletikosić, Nada Ćorović, Itana Grbić, Vanesa Agović, Andrijana Popović, Gordana Marsenić.

9 Komentara

  Od Lavica se puno ocekuje !

  Srecno lavice!

  Velika su ocekivanja, ali vjerujem da ce dati sve od sebe

  Dobar odabir protivnika.

  Imam velika očekivanja samo naprijed cure

  Lavice uvjek u punoj formi do pobjede

  Puno srece zelim nasim curama!

  Da vidimo i ta nova pojacanja

  Srecno, uz njij smo

Komentarisanje nije dozvoljeno.