ODGOVOR MILENE RAIČEVIĆ: Nisam znala da je naš odnos narušen, trenutno nisu bitne ni Milena ni Bojana

Nakon obraćanja selektorke Bojane Popović koja je istakla da je njen odnos sa rukometašicom Budućnosti Milenom Raičević narušen oglasila se i suspendovana rukometašica Budućnosti.

Milena Raičević je suspenziju zaradila u klubu a selektorka Bojana Popović preuzela je odgovornost i izjavila da je njena lična odluka nepozivanje jedne od najboljih rukometašica Crne Gore pred nastup na Svjetsko prvenstvo.

Milena Raičević se sada oglasila izjavivši da nije znala da je njen odnos sa selektorkom narušen ali napominje da je trenutno najbitniji nastup Crne Gore na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Saopštenje Milene Raičević prenosimo u cjelosti bez izmjena.

“Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo gdje mu i pripada po ugovoru. Pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji.

Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No svakome na obraz.

Naravno svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato ne želim dalje produbljivati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI.

Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključmo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato – Za Crnu Goru SVI”, poručila je Milena Raičević.

Pročitajte i ovo: