VIDOVIĆ: Želim da se zahvalim navijačima; UKROPINA: Moramo popraviti odbranu!

Crnogorske “ajkule” poražene su od Španije u drugoj utakmici Evropskog prvenstva 12:14, a Stefan Vidović i Aleksa Ukropina zadovoljni su igrom, ali i svjesni šta moraju da promijene.

“Bila je ovo jedna muška utakmica, dosta gruba i sa dosta isključenja. Nažalost, kroz cijelu utakmicu smo morali da stižemo rezultat, a na kraju kad sve sagledamo odbrana nam je bila loša jer smo primili previše golova, što na ovom nivou ne smije da se dešava.” rekao je Aleksa Ukropina pa dodao:

“U napadu je sve išlo kako treba, ali moramo popraviti segment odbrane.”

Stefan Vidović iskoristio je priliku da se zahvali brojnim navijačima koji su ih bodrili u Dubrovniku, a želi samo da gleda pozitivne stvari.

“Prije svega želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli da nas podrže.” rekao je Vidović na početku.

“Bila je ovo dobra utakmica. Igrali smo mnogo bolje nego protiv Francuske. Moram naglasiti da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa, koja u kontinuitetu igra na visokom nivou. Treba gledati pozitivne stvari pošto ih je bilo dosta.”

U narednom meču igraju protiv domaćina Hrvatske, a Vidović tvrdi da je recept za pobjedu da se fokusiraju na sebe.

“Sada treba da zadržimo fokus i nivo energije koji smo imali, takmičenje je tek počelo, a mi ga nastavljamo uzdignute glave. Hrvatska je domaćin i Evropski prvak koji ima veliku podršku publike. Treba da se fokusiramo na sebe, stvari koje su danas bile dobre da zadržimo, a one koje nisu da popravimo.” poručio je Stefan Vidović.