ŠAMPIONI SA ŠAMPIONIMA!

Kompanija Meridianbet je u svoju listu sportskih klubova i saveza, potpisala ugovor sa jednim od najistaknutijih MMA boraca Crne Gore i na ovaj način dala podršku i individualnim sportovima.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!

Borac u teškoj kategoriji Milenko Kićo Stamatović, koji svojim nastupima i performansom u borbi iznova oduševljava gledaoce širom evrope je Meridianbetu izrazio veliku zahvalnost na podršci.

Ovim partnerstvom kompanija Meridianbet je obezbijedila MMA borcu neophodna sredstva za finansiranje priprema za predstojeću borbu u Beču pri FNC organizaciji.

Kićo Stamatović je uveliko u pripremi koje protiču bez povreda, a samim tim svjesni prethodnih borbi na kojima je MMA borac ostvario perfektan rezultat sa pobjedama u nizu, očekujemo atraktivnu borbu teškaša i nastavak pobjedničkog niza.

“Veliko je zadovoljstvo podržati crnogorskog sportistu, posebno ako sportista pokaže neumoran duh i istrajnost u profesionalnom nastupu, ne samo sportskom, već istrajnost da pokaže koliko vrijedi i kolika želja gori u njemu da uspije. Milenko je kao i svaki sportista iz Crne Gore koji je u individualnom sportu odlučio da pokrene profesionalnu karijeru, vodio ne samo borbe u ringu, oktagonu ili tatamiju, već i u dijelu ulaganja sopstvenih sredstava uz pomoć prijatelja i rodbine kako bi sebe uzdigao na veći nivo, a FNC organizacija i Milenkov ugovor sa njima to dokazuju.

Zbog ovoga, kao kompanija koja je prepoznata za najvećeg prijatelja sporta u Crnoj Gori, imamo i više nego dovoljno razloga da će Milenko Kićo Stamatoć to i opravdati.“ poručuju iz kompanije Meridianbet.

PROČITAJTE JOŠ: Rasplet u 1. CFL, Dečić na korak od istorije