Novak Đoković želi da bude GOAT!

Novak Đoković najbolji teniser na planeti je jasno stavio do znanja da do okončanja karijere želi da postane najbolji teniser u istoriji. Srbin je svoje planove rekao na konferenciji za mediji koju je priredio u Teniskom centru Novak na Dorćolu.

-” Prije svega, da ustručavam se da poredim ovu sezonu sa 2011 i 2015. po kvalitetu sam jako blizu tih sezona. Pritisak je sastavni dio mog života. Moram da prihvatim to. E sad u glavi je da li će taj pritisak iskoristiti kao neko gorivo. Možda nekome smeta što imam najviše ambicije, sto verbalizujem. Ali tako sam vaspitan.” – rekao je Đoković i dodao:

-” Moj cilj jeste da budem broj jedan istorijski. Ne mislim da sam u teškoj situaciji. Znam kako da pronađem balans. Ponekad se umorim psihički i fizički, ali to je život. Niko nije savršen. Asocijacija igrača je nešto što osjećam duboko u sebi i da pomognem igračima koji nemaju taj glas.” – istakao je Novak.

Srpski as istakao je da “sjutra može da završi sa tenisom” ali da to neće biti slučaj sve dok uživa na terenu.

-” Nemam nikakvu obavezu da se bavim tenisom, mogu sjutra da završim. Ali mene čin tenisa, držanje reketa u ruci me čini srećnim. Dok god je to tako, nastaviću da igram.” – zaključio je Novak Đoković.

5 Komentara

  Iz tvojih usta u Božije uši Novače, zaslužio si.
  Moja malenkost ti od srca želi sve najbolje, u svakom pogledu

  Novak je osvajao 3 slema u sezoni a i 4 vezana ali ne u istoj sezoni. Tako da se ja ne sjekiram. Pa prosle godine je osvojio 2GS. Nece tu biti problema, samo gledajte..A onda ce Rafi da zagusti jer moze samo RG da ceka..Rodzer vise nikoga ne interesuje. Taj do AO maltene nece godinu dana da igra

  Ee moj nole jedno su zelje drugo mogucnosti

  Nole svima nama treba da bude motivacija. On je bukvalno takav, sve sto pozeli to i dobije, malo je gruba rijec tvrdoglav ili da dodam to u neki pozitivan smisao, ali tako je. Samo napred!

  Drago mi je da nikada nije spustio glavu ni pred jednom preprekom. To govori mnogo o njenu. Ima ciljeve i ja vjerujem da ce ih ostvariti.

Komentarisanje nije dozvoljeno.