ĐOKOVIĆ NAKON OSVOJENE TITULE: Nije lako igrati pored publike koja je jako glasna, koja je ometala između poena

Nakon osvojene sedme titule u Torinu najbolji teniser na svijetu Novak Đoković ističe da je ovo jedna od najboljih sezona u njegovoj karijeri.

U finalnom meču Novak je bio bolji od Janika Sinera, rezulatom od 2:0 – 6:3, 6:3.

“Jako poseban momenat. Jedna od najboljih sezona koje sam imao u životu. Kruna je pobjeda protiv lokalnog heroja Janika. On je fenomenalan. Jako sam ponosan. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv Alkarasa i Sinera, dvojice najboljih igrača pored Medvedeva i mene. Morao sam da pojačam. Fenomenalna nedelja”, počeo je Đoković.

Novak se osvrnuo na meč, kao i na publiku koja je bila na strani domaćeg tensira.

“Odigrao sam fantastičan meč. Mislim da sam odigrao taktično. Nametnuo sam svoj ritam, servirao fenomenalno. Imao sam šansu za dupli brejk, ali onda su se stvari zakomplikovale. Ostao sam priseban. Nije lako igrati pored publike koja je jako glasna, koja je ometala između poena. Tim je ova pobjeda još slađa”, dodao je Đoković.

Pored sebe Đoković je imao i svoju djecu.

“Oni su tako dobri. Poslednjih par dana su gledali tenis. Oduševljen sam. Oduvijek sam htio da igram pred njima. U godinama su kada su svjesni šta se dešava. Zahvalan sam što sam otac dva divna anđela”, zaključio je Novak.