MAGISTRALA: Vimbldonska završnica, te početak Svjetskog prvenstva u vaterpolu za dobitak od 849,09€

Magistrala za sredinu jula mjeseca potpuno je lišena fudbalskih mečeva, ali smo sa 11 utakmica uspjeli da napravimo zavidan potencijalni dobitak od skoro 850€.

Fudbalski šampionati tek treba da počnu, posebno kada govorimo o najjačim ligama Evrope, pa smo fokus stavili, kada se radi o ovoj Magistrali, na ostale sportove, posebno tenis i vaterpolo.

Možda i najveći zicer ovog vikenda igra se upravo danas između Karlosa Alkarasa i Danil Medvedeva. Alkaras je fizički na vrhuncu! Male su oscilacije, a skoro svaka dugačka razmjena mu pripadne što se vidjelo i u meču sa Runeom. Sa druge strane Danil je bio na pragu eliminacije protiv Jubenksa, ali se ipak kroz peti set izvukao.

U finalu ženskog singla na Vimbldonu Žaber ima lakši zadatak nego li u nekim mečevima ranije igranim na turniru. Na vrhuncu je što se forme tiče i bilo bi pravo svjetsko čudo da ne osvoji Vimbldon.

Početak bilo kog prvenstva u vaterpolu donosi vatromet golova. Prvo kolo Svjetskog šampionata u Fukuoki igra se u ponedjeljak, a u okviru istog biće mnogo duela na relaciji: favorit – autsajder.

Iako granica za Mađarsku i Japan djeluje previsoko postavljena, uzmite u obzir činjenicu da od prvog momenta Japan igra presing po cijelom bazenu, te da po dva igrača ostaju ispred protivničkog gola. Filozofija koja im ni na Olimpijskom vaterpolo turniru nije donijela rezultat, ali od iste nisu odustali ni kroz Svjetsku ligu.

Magistrala nije donijela fiksere na ove vaterpolo mečeve, ali na dan početka prvenstva sportske kladionice Meridian će dodatno obogatiti svoju ponudu kada je vaterpolo u pitanju.

magistrala

Pročitajte još:

5 Komentara

    Odlican tiket

    Predobar tiket…

    Tiket bomba!

    Ovo se mora odigrati.

    Predobar tiket

Komentarisanje nije dozvoljeno.