Maksimalan utorak za Meridianovu ekipu uz kvotu 8!

Jučerašnji dan u evropskom fudbalu u potpunosti su obilježile utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, probirljiva Meridianova ekipa pronašla je tri para koja su u zbiru donosila kvotu u osam, a koja su na kraju i bez ikakvih poteškoća “došla”.

U “moru” utakmica nižih i manje popularnih liga, odlučili smo se na kvalifikacione duele PSV-a i , Brage i TSC-a, te Olimpije i Galatasaraja.

Duel u Ajndhovenu pripao je domaćinu (4:1), a mi smo čvrsto vjerovali u pobjedu PSV-a pa vam predložili kombinacju 1&3+. Pomenuta igra u Meridianu bila je ispraćena kvotom 2.25!

Potom smo se odlučili na duel koji je odigran u Portugalu, a u kojem nas je Braga protiv TSC-a maksimalno ispoštovala. Rezultat u “Kamenolomu” bio je 3:0 (2:0), a naš predlog 1-1&3+ sa kvotom 2.15!

Na kraju, vjerovali smo u siguran trijumf Galatasaraja u Ljubljani. “Dvojka” je bila “nagrađena” kvotom 1.65, a Turci su meč protiv Olimpije bez problema riješili u svoju korist (3:0).

Time je nastavljen dobar ritam Meridianove tipster ekipe, a ova tri para u zbiru su donosila kvotu osam, što svakako nije za zanemariti.

PROČITAJTE JOŠ:

2 Komentara

    Kako vama voli da dodje neka fina kvota… tacno cu pocet da prepisujem sve sto objavite

    Bolji ste od mene 😂

Komentarisanje nije dozvoljeno.