Mančester Junajted dočekuje Kopenhagen!

Mančester Junajted u Kelnu na “Rhein Energie” stadionu dočekuje od 21:00h Kopenhagen u okviru četvrt finala Lige Evrope.

Nemaš Meridian nalog!? Ovo je prava prilika za tebe. Registruj se OVDJE, Meridian ti daruje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova dobrodošlice.

Junajted se plasirao u Ligu Šampiona kroz Premijer ligu. Imali su sjajan period i zasluženo došli do plasmana. Sada rasterećeni tog tereta, kreću u pohod na trofej Lige Evrope. Na tom putu prepreka im je Kopenhagen. Kvalitetom su mnogo jači od njih pa je tako Meridian odlučio da ih stavi za velike favorite. Kvota na njihovu pobjedu je 1.24.

Za dobre rezultate zaslužan je Solšer. Sjajno je posložio kockice, a već duže vrijeme Pol Pogba nije na naslovnicama svjetskih tabloida. Što znači da je red u svlačionici uspostavljen. Takva atmosfera donosi rezultate, a prije njih golove. Da Mančester pobijedi i bude četiri ili više golova 1&4+ Meridian vam nudi odličnu kvotu 2.85.

Mančester veoma lako dolazi do gola. Mnogo bolje stvaraju šanse, a dolazak Bruna Fernandeša je mnogo doprinio u kreativnosti. Mogu li oni do dva gola u prvom poluvremenu?

Meridian nudi sjajnu kvotu 3 za tu igru DI2+.

Osim standarno najbolje ponude u Meridianu se može kladiti ko će postići gol na meču. Ponuda je veoma raznovrsna, ali izdvajamo Rašforda, Marsiala i Bruna Fernandeša kao potencijalne strijelce. Kvota su sledeće – Rašford 1.95, Marsial 1.90 i Fernandeš 1.83. Izbor je nikad lakši!

2 Komentara

    Mančester prolazi, za puno golova nisam siguran.

    Mancester daje dba gola odlicna je kvota.

Komentarisanje nije dozvoljeno.