Može li Atalanta pomrsiti račune Parižanima na putu ka 'Klempavku'!?

Na stadionu “Da Luz” u Lisabonu Atalanta i PSG otvaraju četvrt finale Lige Šampiona. Meč počinje u 21:00h pa da vidimo šta možemo očekivati.

Meridian daje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova. Potrebno je samo da se registrujete i poklon dobrodošlice vas čeka.

Od Atalante golove, a od Parižana stabilnost i zrelost da dođu do toliko željenog trofeja – Klempavka. Ko će do istorijskog polufinala?

Atalanta ima samo jedan stil igre – totalni napad. Toliko su uspješni u tome da u Italiji predstavljaju najgori tim protiv kojeg moraš igrati. Sa druge strane imamo iskusnu ekipu, skovanu za osvajanje ‘Klempavka’ koja mora biti veoma oprezna i stabilna da bi prošla u polufinale. Tako je Meridian blago favorizovao PSG za čiji prolaz u polufinale nudi kvotu 1.60 dok je za Atalantu dao 2.20.

Imajući u vidu da se igra samo jedan meč, neće biti kalkulacija nego oba tima moraju biti spremni od samoga starta. Da prvi gol na meču bude prije 10. minuta Meridian nudi kvotu 4.30, a ukoliko smatrate da ćemo čekati najviše 15 minuta za prvi gol, ponudio je kvotu 2.90.

Ovako rani gol pokrenuće pravu lavinu golova. Atalanta upravo to i želi pa će pokušavati da nametne svoj ritam. Da bude dva gola u prvom poluvremenu I2+ Meridian nudi kvotu 2.31 dok je za igru da oba tima daju gol u prvom poluvremenu IGG odredio kvotu 3.70.

Ovo je ujedno i duel najefikasnijih ekipa u Evropi. Potrebno im je nekoliko minuta da postignu po nekoliko golova. Igra koja je nameće kao dobitna u ovakvom mečevima je GG&4+, a Meridian vam nudi odličnu kvotu 2.53. Za hrabrije igrače izvdvajamo igru da oba tima daju po dva gola D2+&G2+ za koju Meridian nudi kvotu 4.05.

Koji su vaši predlozi za ovaj meč?

8 Komentara

  Mzoe i ja vjerujem da oce

  Volio bih jer odlicno igraju

  Razbice ih Psg igrao sam ih

  4 kvota da oba tima daju gol. To nisam vidio na sajtu. Sad idem da odigram 👌

  Bit ce odje dista golova al ubijedljiva pobijeda PSG,igram po gol u oba poluvrema,sigurica.

  Može lako Atalanta savladati večeras PSG…

  Mrsi Atalanta račune i to dobro

  Može sigurno, ne sumnjam u njih

Komentarisanje nije dozvoljeno.