Astro Sport 01.12.2022. Venera se suočava sa Marsom u ovaj četvrtak...

Venera se suočava sa Marsom u ovaj četvrtak, 1. decembra, preuveličavajući napetost i neizvjesnost. Neko mora da povuče potez, ali za to je potrebna hrabrost. U 20:08 Merkur se sukobljava sa Neptunom, planetom iluzija, što može dovesti do nekih glupih ili teoretskih razgovora. U 22:09 Venera se povezuje sa Saturnom, što je povoljno za davanje poštenog obećanja, jer možemo da pronađemo harmoničan odnos između popustljivosti i uzdržanosti.

OVAN

Provođenje vremena sa porodicom kod kuće može produbiti vašu vezu. Vaša karijera će možda zahtijevati preispitivanje. Nerad na radnom mjestu je katastrofalan. Prestanite da trošite novac. Posjeta stranom mjestu može vam pružiti odmor koji vam je potreban. Problemi sa imovinom mogu biti na ivici, ali vaše brige mogu biti neopravdane. Neki Ovnovi će možda morati više da rade da bi uspjeli.

Sport dana – badminton

BIK

Uz vašu prethodnu investicionu uštedu, možete uspostaviti uspješan posao. Bikovi se mogu takmičiti na najvišim nivoima atletike. Neočekivani poklon za roditelje može podići vaše emocije i revitalizirati porodicu. Da biste napredovali u svom poslu i istakli se, možda ćete morati naporno da radite. Možda ćete morati da obavite mnogo priprema za poslovna putovanja. Pravni problemi sa vašom imovinom mogu biti povoljno riješeni.

Sport dana – fudbal

BLIZANCI

Danas će biti fantastičan dan za sve Blizance. Ima još vremena da se riješi porodični spor. Mogli biste da se osjećate motivisanim da napravite neke promjene u zdravom načinu života, uključujući više vježbanja ili obraćanje više pažnje na ono što jedete. Ono što očekujete od vaših poslova sa nekretninama biće postignuto. Vaš profesionalni život vjerovatno neće biti bogat događajima. Ovo je fantastičan dan za vaše finansije.

Sport dana – boks

RAK

Zabavljaćete svoju porodicu zabavnim aktivnostima. Rakovi se mogu boriti da napreduju u profesionalnom smislu. Održavanje zdravog načina života može biti glavni fokus jer je vaše zdravlje dobro. Vaše bogatstvo vam može omogućiti da velikodušno tretirate sebe i svoje voljene. Trebalo bi da se dobro snađete u nekretninama. Putovanje u inostranstvo može podići raspoloženje i opustiti um kao ništa drugo.

Sport dana – rukomet

LAV

Možda će vam se pojaviti nekoliko finansijskih prednosti. Međutim, vaše zdravlje može zahtijevati pažnju. Zbog svoje smjele prirode, Lavovi mogu izabrati da istraže daleka mjesta. Ne zaboravite da razmislite o svim preostalim problemima sa imovinom koju trenutno posjedujete. Vaš društveni život bi mogao biti obogaćen pojedincima koje upoznajete.

Sport dana – golf

DJEVICA

Dobro zdravlje omogućava Djevicama da budu bezbrižne i srećne. Možda komandujete na poslu i možete da se pridržavate rasporeda. Porodična dinamika može biti stabilna, doprinoseći bliskosti i smirenosti. Očekuju se stabilne finansije. Odlazak u udaljeno područje pomaže nekim pojedincima da se opuste i ponovo povežu sa prirodom. Pravnu dokumentaciju za poslove sa nekretninama treba pažljivo proučiti.

Sport dana – bejzbol

VAGA

U vašoj kući postoji osjećaj radosti. Možete prilagoditi svoj režim kako biste održali svoju kondiciju. Doživljavanje novih stvari i ulazak na svjež vazduh mogu biti veoma korisni za vaše zdravlje. Metode ulaganja u nekretnine mogle bi da obezbijede ljude rođene u Vagi. Sigurno je pretpostaviti da će djeca u Vagi koja danas ulože dodatne napore imati koristi.

Sport dana – tenis

ŠKORPIJA

Srećan i zanimljiv dan, Škorpije! Velike porudžbine novih klijenata mogu poboljšati tok novca vaše kompanije danas. Vremenom ćete se vi i vaš šef možda zbližiti. Vaša saosjećajna priroda može pomoći vašem mentalnom zdravlju. Škorpije mogu imati dosta slobodnog vremena danas. Vaše putovanje bi moglo biti uništeno. Sada je dobro vrijeme za ulaganje u nekretnine. Učenici Škorpije mogu dobro proći na ključnom ispitu.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Imate velike šanse da se izdignete prilično visoko u svojoj organizaciji, Strijelci. Prekomjerna potrošnja će rezultirati finansijskim gubitkom. Investicije u nekretnine mogle bi biti profitabilne. Svako ko je ozbiljan u kreiranju dobro zaokruženog režima čitanja naći će koristan materijal za čitanje.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

Vaš radni dan će biti divan. Vaša finansijska situacija se nije mogla značajno promijeniti. Kada se bavite porodičnim problemima vezanim za nekretnine, nemojte donositi ishitrene odluke. Ako idete na putovanje sa malom djecom, možda će biti potrebno dobro planiranje unaprijed.

Sport dana – košarka

VODOLIJA

Finansijska slika za Vodolije je svijetla. Postoji šansa da možete investirati u akcije i šeme koje nude profit. Na vrhu ste svoje karijere. Opuštajuće vježbe mogu poboljšati vaše zdravlje. Ne treba žuriti sa pravnim presudama o naslijeđenoj imovini. Danas ćete imati zabavan društveni život.

Sport dana – snuker

RIBE

Ribe mogu biti u stanju da žongliraju sa previše zadataka odjednom bez gubitka fokusa kada je u pitanju njihova karijera. Vaš dom može biti ispunjen sa puno topline i ljubavi. Ipak, možda ćete morati da obratite pažnju na svoje zdravlje. Uprkos velikoj potrošnji, vaša finansijska situacija će biti solidna. Neki učenici Ribe mogu zapanjiti svoje profesore tako što će postići iznenađujuće dobre rezultate na testovima.

Sport dana – ragbi

7 Komentara

  Iluzije su mi omiljene 🙂

  Nadajmo se najboljeđ

  znaci danas da se kocka 🙂

  Ja se i dalje nadam najboljem!

  Bezveze….

  Ne pratim horoskop.

  Danas mi bas zvijezde nisu naklonjene.

Komentarisanje nije dozvoljeno.