Astro Sport 29.11.2022. Merkur se suočava sa Marsom u ovaj utorak...

Merkur se suočava sa Marsom u ovaj utorak, 29. novembra, u 17:30, što zahtijeva direktno odbijanje ili brzu pamet. Dugoročni cilj se ima na umu, iako ne bez napora, jer se Merkur povezuje sa Saturnom u 23:17.

OVAN

Imaćete bujnu maštu i sklonost da idete dalje u svojim profesionalnim poduhvatima. Danas je odličan dan da unaprijedite svoju karijeru u uslužnoj industriji. Moguće je, međutim, da imate sklonost ka određenim greškama koje bi mogle da ometaju vaše napore. Stoga, budite izuzetno oprezni u svemu što radite. Ishitrene presude treba izbjegavati po svaku cijenu.

Sport dana – košarka

BIK

Trenutno ste u jakoj poziciji. Od vas se očekuje da budete izvor pomoći i uputstva za druge oko vas. Imajte na umu da održavanje svoje pozicije autoriteta zahtijeva od vas da stavite potrebe drugih ispred svojih i da se suzdržite od korišćenja autoriteta i manipulacije za ostvarivanje sopstvenih interesa. Ljudi su vaša najvrednija imovina. Pobrinite se da budu dobro zbrinuti.

Sport dana – tenis

BLIZANCI

Iako ćete biti izvršilac, neće svaki plan koji ste namjeravali da ostvarite biti uspješan. Poslovni rast koji je na brzinu planiran mogao bi se završiti neuspjehom. Ako su na poslu, zaposleni mogu biti podvrgnuti nepovoljnim radnim okolnostima. Ne stavljajte se u neprijatne okolnosti, jer bi pobjeći od njih moglo biti teško.

Sport dana – rukomet

RAK

Fokusiranje na „ovdje i sada“, na aktivnosti i zadatke koji su pri ruci, pomoći će vam da naučite vrijedne lekcije za svoju profesionalnu budućnost. Odgovor na ovo pitanje nećete naći u brbljanju vašeg mozga, već u tišim putevima vašeg srca. Samo idite sa svojim instinktima. Usredsredite se unutra. Ima više u vašoj pameti nego što sebi pripisujete zasluge.

Sport dana – badminton

LAV

Dajte sve od sebe da izbjegnete neprijatne nezgode i ne zloupotrebljavajte resurse kompanije. Posvetite svu pažnju svom trenutnom poslu; vaš trud će biti nagrađen. Na osnovu vaše postojanosti i zdravog razuma, naći ćete uspjeh u svojim profesionalnim i volonterskim poduhvatima. Vaša duhovitost i oštroumnost će vam pomoći da održite stabilnu profesionalnu putanju. Ne budite arogantni.

Sport dana – snuker

DJEVICA

Potrudite se da ostvarite sinergiju između vaših želja i stvarnosti da biste uspjeli u karijeri. Biti ljubazan prema sebi može biti teško, posebno kada ste pod pritiskom na poslu. Nemojte biti previše strogi prema sebi i uživajte u energiji dana. Promijenite sopstvenu internu temu. Način na koji nesvjesno pristupate profesionalizmu može biti u velikoj mjeri izmijenjen načinom na koji razmišljate i govorite.

Sport dana – odbojka

VAGA

Doći će do povećanja zarade, a možda čak i pojave nekih sasvim novih puteva finansijske dobiti. Vaši troškovi će rasti zajedno sa vašim prihodima, ali ne toliko. Možete zaraditi i na špekulacijama. Budite što produktivniji u okviru ovog prozora mogućnosti. Zadržaćete nagon za akcijom i vaše poštovanje autoriteta će rasti.

Sport dana – golf

ŠKORPIJA

Nemojte se opterećivati svojim unutrašnjim dijalogom. Tokom narednih nekoliko dana, možda ćete iskusiti intenzivnu radoznalost i introspekciju. Kada počnete da budete frustrirani na poslu, možda biste željeli da odvojite trenutak da se smirite. Važno je da ostanete hladni dok se nosite sa iritantima i nesporazumima jer nijesu svi odlični komunikatori.

Sport dana – fudbal

STRIJELAC

Saznajte gdje bi trebalo da počnete da mijenjate svoju karijeru. Morate raditi na uspostavljanju mira kao kamena temeljca vaše karijere. Neki od načina za povećanje produktivnosti mogu biti opipljiviji, kao što je preuređenje vaše kancelarije. To može biti i ličnije, kao da se obratite prijateljima i porodici koji nijesu u vašem polju rada za ohrabrenje.

Sport dana – ragbi

JARAC

Iako ste možda emocionalno i fizički iscrpljeni, uspjete da pobijedite u teškim okolnostima. Nedavno ste uložili mnogo vremena i truda, a sada se isplati jer obezbijedite odličnu priliku ili uspješno završite izazovni zadatak. Čestitamo na uspješnom snalaženju u vremenu intenzivnog pritiska i napora u svojoj karijeri.

Sport dana – stoni tenis

VODOLIJA

Kao rezultat vašeg novog pristupa problemima na poslu, brzo ćete se podići u rangu. Da biste izvukli maksimum iz toga, trebalo bi da pokušate da negujete sopstvenu inventivnost. Najbolja vam je prednost što imate kapacitet da steknete uvid u neuspjeh i pokušate ponovo koristeći drugu strategiju. U međuvremenu, poboljšajte svoju zapošljivost tako što ćete naučiti kako da rješavate složena pitanja.

Sport dana – bejzbol

RIBE

Trenutno ste na vrhuncu svoje briljantne duhovitosti i ubjedljivog govorništva. Uvijek ste imali odlične konverzacijske vještine i poštovani ste zbog takta. Među vašim profesionalnim vršnjacima, vaša duhovitost i humor stekli su vam visok stepen poštovanja. Vaša sposobnost da artikulišete ideje će vam obezbijediti zadatak visokog profila na poslu. Svoje riječi potkrepite djelom.

Sport dana – boks

7 Komentara

  E ovoga utorka ce mi se posreciti

  Nema nekog velikog napretka

  Ko još vjeruje u horoskope…

  Nije bas da vjerujem, ali ne bi bilo lose da se ispuni danasnji dan.

  Ovaj horoskop i nije neki.

  Ne vjerujem u horoskop

  Nista mi nije tacno

Komentarisanje nije dozvoljeno.