Braća Pogba ratuju

Nedavno je priveden Matijas Pogba pod sumnjom da je iznuđivao novac od svog rođenog brata Pola Pogbe.

Matijas je na ispitivanju otkrio da je njegov rođeni brat, fudbaler Juventusa, Pol Pogba, za usluge vrača plaćao i do 100 hiljada eura po seansi.

Želim da mi se brat osvijesti i da nas izvadi iz nereda u koji je uvukao sve nas. Mogu me svakog časa ubiti zbog njega, a ja samo želim normalan život. Pol je plaćao vraču da mu predvidi budućnost i da poboljša njegove partije, kao i da baca čini na protivnike kako bi im uništio potencijal. Sa njim je kontaktirao jednom ili dva puta mjesečno i svakog puta mu je plaćao između 75 i 100 hiljada evra‘ naveo je Matijas Pogba u nizu video poruka koje je objavio na svom tviter nalogu.

meridianbet
Matijas i Pol Pogba

Matijas je priveden pod sumnjom da je pokušao, sa svojim prijateljima, od Pola Pogbe da iznudi 13 miliona evra. Vezistu Juventusa su njegov brat i prijatelji iz djetinjstva odveli na nepoznatu lokaciju, slagali Pola da su mu kidnapovali brata i zahtijevali milionsku sumu za njegov otkup. Pol im je dao svega 100 hiljada evra jer više nije mogao podići sa računa, a kasnije je saznao da je u sve to ‘organizovao’ Matijas. 

Braća i dalje ratuju preko društvenih mreža, a istraga koja je pokrenuta će utvrditi ko je od njih dvojice u pravu.