LOŠA VIJEST ZA BRENTFORD: Riko Henri završio sezonu

Prilično loša vijest potresla je Brentford danas pošto je engleski fudbaler Rik Henri pretrpio ozbiljnu povredu zbog koje će vjerovatno biti odsutan ove sezone.

Današnji snimak potvrdio je da je lijevi bek Brentforda pretrpio ozbiljno oštećenje koljena u meču protiv Njukasla.

Henri će morati na operaciju lijevog koljena što prije pa se očekuje da će propuštiti ostatak sezone. Ovo nije prvi put da defanzivac zadobije tešku povredu koljena. U septembru 2017. godine pukao mu je prednji ukršteni ligament desnog koljena, a zbog te povrede nije zaigrao čak godinu i dva mjeseca.

Ovo je veliki peh za Brentford pošto je Henri na fantastičan način otvorio sezonu. Menadžer tog kluba smatrao je da je Riko zaslužio poziv u reprezentaciju Engleske.

„Riku će biti potrebna operacija u narednih nedelju dana i nažalost, produženi period oporavka. Iako je ovo razočaravajuće, Riko je prošao kroz slično iskustvo u prošlosti i već je fokusiran na to da ovo iskoristi kao priliku da postane čvršći i jači nego prije. Mi ćemo ga u potpunosti podržati tokom ovog procesa.“ rekao je Brentfordov šef medicinskog tima Nil Greg za klupski sajt.