NOVI ODLAZAK IZ BUDUĆNOSTI: Drobnjak napustio šampiona Meridianbet 1. CFL

Nakon što se klub rastao sa trenerom Miodragom Džudovićem, debakl šampiona Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige nije preživio ni sportski direktor Anto Drobnjak koji je danas napustio Budućnost.

Klub se danas saopštenjem oglaso saopštivši da je sportski direktor danas podnio ostavku koja je prihvaćena.

“Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa doskorašnjim sportskim direktorom Antom Drobnjakom i šefom stručnog štaba Miodragom Džudovićem.

Naš klub se sa gospodinom Džudovićem prijateljski razišao još prije nekoliko dana, ali je danas dogovoren sporazumni raskid saradnje kako sa njim, tako i sa legendom našeg kluba – Antom Drobnjakom.

Budućnost i uprava kluba dosadašnjim prvim operativcima za sportska pitanja žele mnogo sreće u nastavku karijera, uz veliku zahvalnost na požrtvovanom i poštenom radu tokom prethodnih 10 mjeseci, što je rezultiralo značajnim napretkom ekipe, kompaktnošću i dobrim prelaznim rokom, a kruna svega toga je bila šesta titula prvaka Crne Gore.

Međutim, na početku našeg evropskog puta klub nije ostvario zacrtani cilj, pa su se naši putevi sa sportskim direktorom Drobnjakom i trenerom Džudovićem razišli”, stoji u saopštenju Budućnosti.

Budućnost je poražena u finalu pretkavlifikacionog turnira od Brejdablika rezultatom 5:0, a nakon odlaska nosioca igre iz prošle sezone TerzićaLuseraKneževićaSimića i Petrovića klub nije doveo adekvatne zamjene pa je šampion Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige u podređenom položaju.

Osim trenera i sportskog direktora navijači kluba su tražili i hitan odlazak predsjednika kluba u ostavci, Veslina Mijača.

Pročitajte i ovo:

https://meridiansport.me/kosarka/raznatovic-i-madar-se-javili-iz-istanbula-izraelac-usao-u-istoriju-turskog-kluba/