Crvena Zvezda uskoro dovodi pojačanje biće tandem Kanga-Kangva

Direktorski tandem Crvene zvezde Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela imaju mnogo vremena za odmor. Navijači traže iskorak i novo pojačanje.

Generalni direktor crveno-bjelih Terzić istakao je da će ekipa dodatno da se pojača i da je želja da naredne sezone igra u grupnoj fazi Lige šampiona. A prvi u nizu novajlija u Ljutice Bogdana mogao bi da dogovori ugovor sa Zvezdom možda već u ponedeljak ili utorak. Prema saznanjima medija “Delije” su vrlo blizu da kompletira transfer veziste Arsenala iz Tule, reprezentativca Zambije Kingsa Kangve. Kangva igra na poziciji centralnog veziste, i već naredne sezone bi mogao da igra u tandemu sa Gelorom Kangom, pa bi tako mogao da nastane jedan od najzanimljivijih tandema u ekipi crveno-bjelih, Kanga – Kangva.

Kangva igra u Rusiji od 2019. godine. I na Marakani su ubjeđeni da bi mogao da ima veliku ulogu u predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tamnoputi vezista ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine, što znači da bi crveno-bjeli morali platiti određeno obeštećenje. Shodno tome, je i pitanje koliko može Arsenal iz Tule da traži, s obzirom da je izgubio status premijerligaša. Kako se može čuti Kangva je vrlo zainteresovan za prelazak u dres crveno-bjelih.