Navas ostaje u Sevilji: Predsjednik mu ponudio doživotni ugovor

Legenda Sevilje, Hesus Navas, se prethodnih dana obratio navijačima da odlazi iz kluba jer mu niko nije ponudio produžetak saradnje, ali je ipak došlo do preoktera.

Navas će ipak ostati u Sevilji do kraja godine. U saopšenju kluba navodi se:“Navas se dogovorio s predsjednikom kluba da ostane kao igrač do 31. decembra, zatim radi u klubu na poziciji koju bude odabrao.”

Predsjednik Sevilje je na konferenciji za novinare rekao:“Mora da je došlo do nesporazuma, za šta ja preuzimam odgovornost. Nudim mu doživotni ugovor kako bi u Sevilji mogao da igra koliko god želi. 

Navas je nakon predsjednikovog saopšenja izjavio:“Ni sekunde nisam oklijevao da potvrdno odgovorim na predlog predsednika.Da, želim da se povučem u ovom klubu. Želim da nastavim da igram u Sevilji i nastavim vezu s klubom u koji sam se zaljubio.”

Hesus Navas je karijeru započeo u Sevilji 2003. godine i jedino je u karijeri igrao za Mančester siti u periodu od 2013. do 2017. godine, a ostatak karijere je proveo u andaluzijskom klubu.

On je za Sevilju odigrao 689 utakmica i drži rekord kao igrač sa najviše mečeva u istoriji kluba, sa kojim je četiri puta osvojio Ligu Evrope, dva Kupa Španije i Superkup Evrope.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.