INTER MAJAMI NE MOŽE BEZ MESIJA: Navijači ogorčeni zbog cijene karata

U okviru 29. kola američke MLS lige viđen je novi poraz Intera iz Majamija koji je na gostovanju Atlanti propustio priliku da se dodatno približi ekipama koje su u zoni plej-ofa.

Ekipa Herarda Tata Martina na ovom meču nije mogla da računa na pomoć Lionela Mesija, što je i pored pobjede naljutilo navijače domaćeg tima.

Inter je poražen rezultatom 5:2, a iako su poveli golom Kampanja u 25. minutu, do kraja poluvremena rezultat je bio 3:1 za domaćina.

Drugo poluvrijeme počelo je golom Kampanje koji je samo na kratko vratio neizvjesnost na ovom meču. Do kraja je Atlanta postigla još dva gola i postavila konačan rezultat.

Nezadovoljstvo zbog neigranja Mesija koji zbog povrede nije ni putovao sa ekipom pokazali su navijači.

Prije informacije da Mesi neće igrati utakmicu protiv Atlante, prosječna cijena karte je iznosila 172 dolara, dok je najskuplja bila 1034 dolara.

Cijene karata nakon informacije da “desetka” Intera propušta ovaj meč pale su na 40 dolara.

“Ovo iskustvo mi je za nauk. Platio sam mnogo za ulaznicu za ovu utakmicu. Fudbal mi je jedan od najmanje omiljenih sportova”, rekao je jedan od navijača, dok je drugi je dodao: “Potrošio sam 750 dolara za 2 ulaznice da gledam Mesija prvi put u životu, a on nije putovao sa ekipom”.

Pročitajte i ovo: