JOVETIĆ PRED BUGARSKU: Očekivanja kao da smo Španija ili Francuska, pobjedom ostajemo u igri za plasman na EP

Kapiten reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić pred utakmicu sa Bugarskom u okviru šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ističe da se ekipa oporavila nakon remija u Kaunasu i da očekuje još jednu tešku utakmicu u ovom ciklusu.

REGISTRUJTE SE PREKO PROMO KODA SPORT i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 30 eura BONUSA.

Novi fudbaler grčkog Olimpijakosa je konferenciju za medije počeo objašnjavajući prethodnu izjavu koju je dao nakon meča u Litvaniji da ova reprezentacija “nije za ono što se misli da jeste”.

“Očekivanja od nas su kao da smo Španija ili Francuska, a to nismo. Ne možemo sebi da obezbijedimo luksuz da igramo samo jedno poluvrijeme kao što smo u Litvaniji. Ako pružimo maksimum ova reprezentacija može da igra sa svima, u suprotnom ne možemo da se nadamo nečem većem”, rekao je Jovetić na startu konferencije.

Govorio je kapiten reprezentacije o pritisku ove selekcije vezanom za učešće na velikom takmičenju.

“Dugo sam sebi stvarao pritisak oko toga ali ne razmišljamo o dugoročnom cilju, nego utakmicu po utakmicu, a tako će doći i rezultat”, rekao je Jovetić.

Nakon remija koji je došao nakon gola u 94. minutu, ekipa je po riječima desetke naše reprezentacije uspjela da se oporavi i spremno dočekuje naredni meč koji je na programu već sjutra.

“Oporavili smo se već od poraza. Sa pobjedom smo i dalje i igri. Imamo i utakmice sa Mađarskom i Srbijom. Trebamo da krenemo maksmalno od početka, ne moramo da vodimo 3:0 ali zalaganje mora biti na nivou. Nije da ga nije bilo u Kaunasu ali morali smo da pružimo više“, rekao je Jovetić.

Crna Gora do sada na prethodna tri meča na Gradskom stadionu nije uspjela da slavi protiv ove reprezentacije, sve tri utakmice u Podgorici protiv Bugarske završena su neriješenim ishodom.

„Bugarska je jedna dobra mlada reprezentacija, a sad su se sigurno i dodatno uigrali za razliku od prvog meča. Očekuje nas teška utakmica. U Bugarskoj smo pobijedili u egal utakmici a svakako i da sjutra neće biti lako. Ne obaziremo se na prethodne rezultate sa ovom reprezentacijom. Protiv Litvanije smo ranije prolazili dosta lako, a vidjeli ste kako je bilo u četvrtak”, rekao je Jovetić.

Kada je riječ o lošoj posjeti na mečevima fudbalske reprezentacije, Jovetić ističe da rezultati ne bi trebalo da utiču na popunjenost stadiona kada igra Crna Gora.

„S obzorom da igramo pet puta godišnje stadion uvijek treba da pun. To je moje razmišljanje i gledanje na reprezentaciju. I kad ne budem igrao uvijek ću sa porodicom dolaziti bilo da igramo dobro ili ne. To je ljubav prema reperzentaciji i državi“, rekao je Jovetić.

Pročitajte i ovo:

7 Komentara

  Dobro je rekao. Ajde ocekujemo najbolje sto mozete.

  Nece im biti lako, teska utakmica je pred njima..

  Dobro je rekao, previse se ocekuje od njih

  Iskreno, nisu toliko jaki, ali samo treba da daju sve od sebe.

  Dako nesto pokazemo!

  Valjalo bi da slavimo barem protiv ovog protivnika.

  Velika očekivanja bojim se da ce se razočarati

Komentarisanje nije dozvoljeno.