KRASO NE ŽELI DA SE ZAUSTAVI: Imam osjećaj da igramo duže zajedno, bićemo još bolji

Novi napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso jedan je od najvećih pojačanja šampiona Srbije u ovom prelaznom roku, a nakon odličnih partija na PARI Premijer kupu nekadašnji fudbaler Sent Etjena govorio je za klupski sajt.

Crvena zvezda je zabilježila sve tri pobjede na ovom Kupu gdje su učestvovali još Zenit iz Sankt Petersburga, Nefči Baku i Fenerbahče.

„Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se vidjela suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobjede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni“, rekao je Kraso, prenio je klupski sajt.

Iako je ekipa pretrpjela brojne izmejne u odnosu na prošlu sezonu, novo pojačanje kluba ističe da je atmosfera u timu tokom dosadašnjeg dijela priprema na vrhunskom nivou.

„Imam osjećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobjede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobjeđuješ. Svjestan sam da je Zvezda veliki klub“, rekao je napadač iz Obale Slonovače.

Dvadesetpetogodišnji napadač je pohvalio rad novog trenera Baraka Bahara i najavio još bolje partije njegove ekipe u budućnosti.

„Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji“, rekao je Kraso.

Pročitajte i ovo: