Stiv Nikol savjetuje Liverpul: Prodajte Arnolda, Bredli je bolji

Legenda Liverpula Stiv Nikol savjetuje čelnike kluba da bi bolje bilo da prodaju Trent Aleksandera-Arnolda Real Madridu.

Španski Relevo ekskluzivno je prenio informaciju da je Trent Aleksander-Arnold velika želja Real Madrida, a legendarni bek Liverpula Stiv Nikol nema ni najmanju dilemu da bi klub trebao da ga proda.

Iako mnogi smatraju da je Trent Aleksander-Arnold jedan od najboljih bekova svijeta i jedan od najzaslužnijih za uspjehe kluba u eri Jirgena Klopa, nije baš da ima fanove kod svih onih koji prate klub sa Enfilda.

Među njima je i Stiv Nikol, nekadašnji bek Liverpula, koji je igrao na Enfildu od 1981. do 1994. godine i u tom periodu upisao je 458 nastupa, uz po 45 golova i asistencija.

”Ne interesuje me čiji ste veći fan. Trent Aleksander-Arnold nije dobar defanzivac. Ako Real ponudi između 60 i 80 miliona funti, treba prihvatiti ponudu, posebno ako imaš tu Konora Bredlija, koji je miljama bolji u defanzivi i doličan u fazi napada, u istom rangu kao i Arnold.” rekao je Stiv Nikol.

Ovo nije prvi put da on javno kritikuje Arnolda zbog slabe odbrane, jer je njegov glavni kritičar bio i poslije poraza od Arsenala u februaru.

”Arnold je odličan sa loptom i u igri ka naprijed, ali njegova defanziva je loša. On ne umije da se brani u igri jedan na jedan i nije se dobro postavio da zaustavi Martinelija u situacijama kada je lopta išla ka njemu. Zbog toga Ibrahima Konate ima dupli posao na terenu. Mora igrati kao štoper i da pokriva Arnoldove nedostatke u odbrani.” rekao je tada Stiv Nikol.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.