Vejn Runi: Neki povrijeđeni igrači Junajteda mogu da igraju, ali ne žele

Legenda Mančester Junajteda Vejn Runi smatra da se igrači kluba sa Old Traforda ne trude dovoljno.

Komentarišući za Skaj Sport nedeljni derbi sa Arsenalom, Runi je izjavio da veruje da mnogi povređeni igrači ne žele da se vrate na teren iako su u stanju da igraju.

Erik ten Hag je za meč sa Arsenalom imao ponovo dvocifren broj odsutnih igrača, sve zbog povreda i bolesti, tako da i nije iznenađenje što je tim zabilježio 14. poraz u ligi ove sezone.

”Neki od tih koji su povrijeđeni mogu da igraju, sto odsto. Zato što su igrači na meti trenutno, lako im je da stoje po strani i čekaju da se vrate za FA kup finale i spremaju se posle za Evropsko prvenstvo. Gledao sam tako nešto godinama. Igrači koji su povrijeđeni ne zaslužuju nimalo pohvale i menadžer je taj koji iz svega izvlači deblji kraj.” kaže Vejn Runi.

Najbolji strijelac u istoriji Junajteda nastavlja da kritikuje igrače.

”Igrači moraju da se preispitaju, jer kada vam menadžer daje intervjue i priča o ponašanju, a ponašanje igrača nije na nivou da bi igrali za Mančester junajted, to je velika uvreda. Da ja vidim mog menadžera kako to kaže, nema šanse da bih dozvolio da to ide do kraja sezone. Sada kao da neki igrači pokušavaju da ovako izguraju do kraja sezone.” zaključio je Vejn Runi.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.