NEMANJA VIDIĆ: Biću kandidat!

Legendarni kapiten Mančester junajteda, Nemanja Vidić, u izjavi potvrdio da će biti u konkurenciji za prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije

Dragan Džajić je i zvanično kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, a takav epilog očekuje se kada je i pitanju Nemanja Vidić. Nekadašnji as Mančester junajteda potvrdio je medijima u Srbiji da će se kandidovati, ali i da trpi veliko opstrukcije.

“Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još prije spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora”, rekao je Vidić.

Nekadašnji kapiten “crvenih đavola” je iznio i optužbe.

“Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ja ne odustajem, kao što nikad nisam”, dodao je Vidić.

Izborna skupština za predsednika FS Srbije biće održana 14. marta u Staroj Pazovi, kandidature se moraju predati do 27. februara.