Bokan: Čestitam Partizanu na zasluženoj pobjedi

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan se nakon duela između Partizana i Budućnosti oglasio saopštenjem.

Partizan i Budućnost su juče igrali derbi ABA lige, meč je završen u korist Partizana sa 75:66 i to pred skoro 9.000 navijača.

“U ime KK Budućnost Voli ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS.

Hvala predsjedniku kluba na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu. Upućujem riječi zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lijepim riječima je doprinio da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najljepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.

Prijateljski odnos Partizana je primjer pravog sportskog duha, primjer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice. Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najljepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobjedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje. Unaprijed se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobjede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji.

Borba se nastavlja! Idemo dalje!”, navodi se u saopštenju, koje je potpisao predsjednik kluba Dragan Bokan.

3 Komentara

    Cudi me sto je sve proslo mirno i bez incidenata ali hvala bogu pa jeste..

    Svaka njemu cast na svemu ovome, i treba da oda postovanje prema samoj utakmici, treneru i svima ostalima. Na kraju i jeste zasluzena pobjeda.

    Kakva lažna iskrenost 😂😂 aj da se pravim da mu vjerujem

Komentarisanje nije dozvoljeno.