Tristan Vukčević: Tražio sam da odem, Partizanu je dobro plaćeno

Košarkaš Vašington Vizardsa, Tristan Vukčević, govorio je o odluci da napusti ‘parni valjak’ i pridruži se ekipi u NBA ligi.

Tristan Vukčević je prije par dana stigao u glavni grad Amerike i zadužio opremu Vašington Vizardsa, a prve poene upisao je u noći za nama, kada je šest poena ubacio Čikagu u pobjedi na gostovanju.

”Bilo je stvarno super. Znam da u Čikagu ima dosta Srba koji su mi pružili veliku podršku. Lijepo se osjećam jer su me svi zaista dobro prihvatili.” rekao je Tristan Vukčević.

Istakao je i da mu je drago što je dobio nešto veću minutažu, te da je morao promjeniti stil igre po dolasku u NBA ligu.

”Stvarno sam srećan zbog ukazanog povjerenja. U Evropi je bilo teško, a sada moram u potpunosti da promjenim stil igre, s obzirom na to da se ovdje igra drugačije. To mi nije neki problem, idem dan po dan i sigurno ću biti sve bolji.” istakao je on.

Mnogi su bili zatečeni njegovom odlukom da napusti Partizan u sred sezone.

”To je bila moja odluka, a Partizan je dobio dobro obeštećenje. Ne znam koji je plan dalje, idem dan po dan. Ovo radim cijelog života i nije mi problem da brzo uđem u sistem. Volim da igram košarku i što sam više na parketu osjećam se bolje.” zaključio je Tristan Vukčević.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.