Obradović: Neke stvari su evidentne, imali smo šansu da slavimo

I sedmi put zaredom Partizan je izgubio od Crvene zvezde Meridianbet, a trener “crno-bijelih” Željko Obradović ponovo je bio ljut na sudije…

Partizan je izgubio sa 89:88, a šut za pobjedu promašio je Zek Ledej.

“Neizvjesna završnica i utakmica, u kojoj smo imali nekoliko puta šanse da pobijedimo. Ne bi bilo nezasluženo da nismo pobijedili. Čestitam Crvenoj zvezdi. Ne bih se vraćao na neke sitaucije kao što su bile prošli put. Evidentne su. Mogu da čestitam mojim igračima na utakmici. Srijeda nova utakmica, vidjećemo kako će da izgleda”, rekao je Obradović i dodao:

“Ja sam već pričao na šta je ličilo finale ABA lige, svi koji prate košarku im je jasno.”

Partizan je večeras bio bez klasičnog centra.

“Zek Ledej nam je bio jednini visok igrač. Smajlagić iz povrede. Imali smo dana. Nisam mogao da izvedem petorku koja nije bila na treningu. Ozbiljniji smo, malo pripremamo. Radili smo samo dva dana. Čiji je bio prvi posjed na poluvremenu? Nismo dali lake poene. Kaznili su nas dva puta lako pod obručem. To je to. To je košarka.”

Trofejni stručnjak govorio je i o tretmanu koji ima kapiten njegove ekipe – Kevin Panter.

“To nije viđeno da jedan igrač doživljava torturu. To u evropskoj košarci nije viđeno. To je sve sem košarke. Kakve on batine dobija. To nije viđeno”, zaključio je Željko Obradović.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!