FURIA odnijela pobjedu sa prve mape protiv G2!

BLAST Premier Fall 2020 Finals donosi nam meč u kom se sukobljavaju Furia i G2 ekipa!

Prva mapa je mapa Inferno koju je birala brazilska ekipa. Tako da je ekipa G2 startovala na CT strani. Brazilci su krenuli dosta agresivno ka B sajtu. Nakon minuta igranja pao je i prvi frag! Zapravo, huNter- je sa leđa i pogađa u glavu KSCERATO-a. Nakon ovog dešavanja, uslijedio je pravi sukob!

Poslije KSCERATO-a život gubi KennyS a potom i inicijator ovog događaja, huNter-. Furia ima igrača više, ali je AmaNek na B sajtu pogodio VINI-a i smanjio tu prednost igrača. Borba se nastavlja na B sajtu, a veliki dio je pod smoukom. Bombu postavlja arT, da bi nakon par sekundi arT ostvario 2 kila. Preostao je NiKo koji je na kraju posustao, a Furia odnijela prvu rundu.

U drugoj rundi Brazilci su brutalno upali na A sajt. Prilikom probijanja pala su dva igrača G2 ekipe, a nakon probijanja pao je i nexa. Na B sajtu su ostali , kako bi sačuvali opremu. A Brazilci su postavili bombu, sačuvali opremu i sačuvali sve igrače.

https://twitter.com/furia_live/status/1336663108316749826

Treću rundu odnosi Furia, a u četvrtoj se situacija zahuktava. NiKo šalje granatu koja oštećuje čak 4 igrača protivničke ekipe! Nikola ostaje da se bori protiv njih a support dobija od AmaNek i to u vidu molotovljevog koktela. Nakon tog koktela život gubi arT. Okršaj se nastavlja na B sajtu. NiKo pada, a za njim yuurih i KEN1. Furia ostaje na samo da igrača i na kraju ova runda pripada G2 ekipi.

Brazilci upisuju devetu pobjedu, dok G2 upisuje drugu. A na poluvremenu mape je bilo 11-4. Igra se nastavila a u 17. rundi se odigrao masakar u smouku. U poslednjoj rundi na mapi Inferno arT rješava AmaNek i to na no-scope način. Zatim je pokušao isto sa huNterom ali mu nije pošlo za rukom.

Pobjedonosni frag je upravio bio KSCERATO-ov pucanj u huNtera.