BOJANA POPOVIĆ PREUZELA ODGOVORNOST: Milena je izgubila moje povjerenje

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović nije pozvala jednu od najboljih rukometašica u našoj selekciji Milenu Raičević, a razlog je lična odluka.

Znajući čitavu situaciju vezanu za Milenu Raičević i suspenziju od strane Budućnost Bemaksa slektorka je odlučila da ne pozove rukometašicu koja je godinama sa uspjehom nosila reprezentativni dres.

Njen izostanak vidio se najbolje na utakmici protiv Bresta koju je Budućnost izgubila rezltatom 34:21 u Podgorici.

“Ja sam selektor i neko ko sastavlja spisak razmišljajući šta je u određenom momentu najbolje za reprezentaciju. Na spisku su djevojke u koje najviše vjerujem, a povjerenje je osnovna stvar u sportu. Nemam ništa protiv Milene, mislim da je moja odluka profesionalna i u ovom trenutku smatram da ove djevojke mogu da odigraju bolje jer je povjerenje mnogo veće. To povjerenje se izgubilo u posljednjih mjesec zbog svega što se dešavalo”, rekla je Bojana Popović na današnjem brifingu.

Iako nije dobila poziv, za buduća okupljanja selektorka Crne Gore ne isključuje mogućnost da se Milena Raičević vrati nastupima za reprezentaciju.

“Milena je dala mnogo reprezentaciji, to niko ne poriče, niti kaže da je ona izbačena iz selekcije. Samo smatram da je u ovom momentu saradnja zbog nepovjerenja koje je nastalo nemoguća. Bolje da budem iskrena i da to na vrijeme uradim. Ovo je moja odluka i moja odgovornost. Nismo se čule”, zaključila je Popovićka.

Pročitajte i ovo: